JUN 21 2023

Utstyr bilen din med handsfree til mobiltelefonen

Blogg

I dagens samfunn er mobiltelefonen en uunnværlig del av hverdagen. Selv i bil er denne ofte brukt, både for å spille av musikk, som GPS eller for viktige telefonsamtaler. Med en handsfree til mobilen kan du bruke den i bilen, mens du holder begge hendene på rattet.

Mange muligheter

Handsfree gir deg muligheten til å snakke i telefonen mens du kjører, uten å måtte holde telefonen i hånden eller se bort fra veien. Det finnes ulike typer handsfree-utstyr. Et godt alternativ er trådløse ørepropper eller høyttalere som kan kobles til telefonen din via Bluetooth. De fleste moderne biler har også innebygd handsfree-systemer som kan styres enkelt fra rattet.

Trygt og økonomisk forsvarlig

Å utstyre bilen din med handsfree kan ikke bare gjøre kjøreturen tryggere, men også hjelpe deg å unngå bøter og straffer for å bruke mobiltelefonen mens du kjører. I Norge er det forbudt å bruke mobiltelefonen uten handsfree mens du kjører. Da vanker det en bot og tre prikker i førerkortet hvis du blir tatt.

Så, hvis du ikke allerede har handsfree i bilen din, kan det være lurt å investere i det. Velg en god nettbutikk for å raskt og enkelt bestille utstyret du trenger. Kjør trygt og forsvarlig,og utstyr jeepen din med handsfree til mobiltelefonen.