FEB 14 2023

Velg en Formel 1 tur til Hockenheimring

Blogg

Interessen rundt Formel 1 tar av over hele verden. Har du å se et Formel 1 løp live på din bucketliste? Nå kan du få muligheten til å besøke den historiske Hockenheimring og se de aller største stjernene i aksjon ta en titt her.

Tyskland Grand Prix

Den opprinnelige banen i tyske Hockenheim var en testbane for Mercedes-Benz, da de hadde behov for en tilbake i 1932. Målet var å sette opp biler til Tripoli Grand Prix. Siden 2002 har banen blitt benyttet i Formel 1. Tyskland Grand Prix er kjent for å være et av de mest stemningsfulle løpene, hvor lyden av publikum nesten overdøver motor-lyden.

Historisk

Hockenheim banen, som nå er betydelig forandret, ligger nær hjemmet til den tyske Formel 1- legenden Michael Schumacher. Banen har blitt forvandlet fra en testbane som var 8 km lang, til å bli en rask bane på 4,574 km med totalt 13 svinger.

Fra å være en racing bane som gikk i skogen, har Hockenheimring blitt en svært etterlengtet begivenhet i Formel 1. Dagens krets er omringet av store tribuner som gir publikum en adrenalinfylt opplevelse.

Opplev all spenningen, og hør motoren suse med en tur til Tyskland Grand Prix.